Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Пройшов дев’яту хімію і перестав бачити правим оком: в Україні відмовились оперувати лучанина Дарія

Хлопцеві необхідна фінансова допомога.

Фото volynnews.

Пройшов дев’яту хімію і перестав бачити правим оком: в Україні відмовились оперувати лучанина Дарія

Хлопець пройшов дев’яту хімію, після якої продовжує відновлюватися, однак у нього й надалі страждає печінка, до того ж він перестав бачити правим оком

Українські медики відмовились робити пересадку кісткового мозку онкохворому лучанину Дарію Зажицькому. У Національному інституті раку молодому чоловіку відмовили, мовляв, «немає ні препаратів, ні досвіду» й направили його в онкологічний диспансер у Черкаси. Однак, і там хлопцеві допомогти не змогли.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив Дарій Зажицький.

«Цього разу все складається не на користь мого життя. В очікуванні пересадки кісткового мозку минуло дуже багато часу, протягом якого мене годували тільки обіцянками, і тим, щоб чекати дзвінка з Києва із запрошенням на операцію невідомо від кого і невідомо коли. У Національному інституті раку мене оперувати відмовились – відправили у Черкаси. Але чому зі столиці – у Черкаси, де все запущено. У місцевих лікарів немає ні препаратів, ні досвіду в цьому. В Україні за пацієнтів з такими випадками, як в мене, виявляється, ніхто братися не хоче», – розповідає Дарій.

На долю молодого лучанина Дарія Зажицького випало нелегке випробування – медики діагностували у нього лімфому крові.

Із допомогою небайдужих людей лучанин відправив документи у провідні клініки Туреччини. «Надія моя не помирає. Хоча всі знають, що кошти туди потрібні немаленькі. Я дуже надіюсь на Вашу підтримку і допомогу. Приблизна сума, яку необхідно мені зібрати, – близько 40-50 тисяч умовних одиниць. Із них у мене є лише 10 тисяч. А це значить, що ми маленькими кроками йдемо до перемоги над раком. Прошу вас максимально розповсюдити цю інформацію. Я буду усім дуже-дуже вдячний за вашу допомогу, бо тільки від вашої підтримки залежить моє подальше життя», – благає про допомогу у небайдужих молодий чоловік.

Нагадаємо, важкохворому лучанину Дарію Зажицькому, у якого діагностували агресивну лімфому, потрібна пересадка кісткового мозку. Попри те, що йому вдалося увійти в омріяну ремісію, на жаль, у Національному інституті раку молодому чоловікові повідомили невтішні новини: «Хворобу повністю вилікувати неможливо, але можна продовжити життя».

Так, на долю молодого лучанина Дарія Зажицького випало нелегке випробування – медики діагностували у нього лімфому крові. Здавалося б, у колишнього спортсмена, бійця ММА, життя лише починається – на Новий рік хлопець зробив пропозицію руки і серця коханій, планував створити сім’ю, але важке захворювання внесло власні корективи. Нині Дарій виборює право на життя не в октагоні, а в реальності.

Реквізити для допомоги: Реквізити для допомоги: 5168757419653276 Зажицький Дарій Русланович (ПриватБанк).

Telegram Channel