Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Винуватця смертельної аварії в Луцькому районі ув’язнили на чотири роки

Аварія біля Забороля.

Фото поліції Волині.

Винуватця смертельної аварії в Луцькому районі ув’язнили на чотири роки

Із винуватця ДТП також буде стягнуто на користь потерпілих – батьків загиблого – понад 700 тисяч гривень матеріальної та моральної шкоди

За наполегливої позиції прокурорів Луцької місцевої прокуратури, які підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про порушення 33-річним жителем села Тростянець Луцького району правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого (ч.2 ст. 286 КК України), суд призначив винуватцю ДТП покарання у виді чотирьох років та шести місяців позбавлення волі.

Обвинувачений у вчиненні цього злочину заперечував свою винуватість – вона була доведена зібраними доказами.

Зранку 7 жовтня 2019 року чоловік за кермом автомобіля «Toyota Auris» на іноземній реєстрації  на дорозі поблизу села Богушівка Луцького району порушив Правила дорожнього руху й допустив зіткнення свого авто із зустрічним автомобілем, водій якого від отриманих травм згодом помер у лікарні. Була травмована і дружина винуватця ДТП, пасажирка його авто. 

Попри те, що обвинувачений у вчиненні цього злочину заперечував свою винуватість – вона була доведена зібраними доказами.
Згідно з вироком суду водій чотири з половиною роки відбуватиме реальне покарання за ґратами. Його також на два роки позбавлено права керувати  транспортними засобами.

Окрім того, з винуватця ДТП буде стягнуто на користь потерпілих – батьків загиблого – понад 700 тисяч гривень матеріальної та моральної шкоди.

 

Джерело: Пресслужба обласної прокуратури
Telegram Channel