Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Ратному невідомі зламали дорожній знак (Фото)

Вандали наразі не відомі.

Фото з фейсбук-сторінки Сергія ПІНКЕВИЧА.

У Ратному невідомі зламали дорожній знак (Фото)

Простояв знак на цьому місці менше місяця

«Ну і трішки з рубрики «У світі тварин»...», - так підписав фото понівеченого вказівника Сергій Пінкевич.  Користувачі соцмережі зазначають, що його зняли комунальники на ремонт, бо труба тріснула.

Реклама Google

Ініціювали встановлення дорожного обладнання в автошколі. Про це повідомляє у фейсбуці Ольга Мельник. 

нещодавно завдяки зусиллям інструктора який неодноразово піднімав питання щодо забезпечення дорожним обладнанням наших Ратнівських доріг, в селищній раді його ініціатива була почута і прийнята до розгляду і як бачимо знаки були встановлені, що значно полегшило пересування водіїв по вулицях згідно ПДР.

«Я на даний момент навчаюсь в автошколі і нам учням дуже зручно навчатись техніці водіння коли на дорогах є дорожні знаки, нещодавно завдяки зусиллям інструктора який неодноразово піднімав питання щодо забезпечення дорожним обладнанням наших Ратнівських доріг, в селищній раді його ініціатива була почута і прийнята до розгляду і як бачимо знаки були встановлені, що значно полегшило пересування водіїв по вулицях згідно ПДР. Але ж як то кажуть в сім'ї не без виродків, тут порівнювати людей до тварин марно бо в тваринному світі на зло ніхто не робить ,там або змагання за їжу, або за територію і то на рівні інстинкту, а «люди» роблять всілякі підлості усвідомлено і сплановано, ну якщо вже і сталось так, що не розминувся зі стовпом, так поремонтуй його, але ж ні, соромно, може. Чесне слово соромно за вас і прикро, невже ви і дома такі ж нехлюї?

Читайте також: Стікала кров'ю: автомобіль наїхав на дівчинку, яка пербігала дорогу.

 
 
 

Після ремонту дорожний знак мають встановити на місце. 

 
Telegram Channel