Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Луцьким прикордонникам дали квартири (Фото)

Квартири для прикордонників.

Фото Волинська ОДА.

Луцьким прикордонникам дали квартири (Фото)

Три квартири – службові та десять – для постійного проживання

13 військовослужбовців Луцького прикордонного загону отримали квартири у новобудові, ключі від яких сьогодні, 29 грудня новим власникам вручили керівництво області та Держприкордонслужби. Вітали військовослужбовців із новосіллям  перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Мовенко, перший заступник голови Держприкордонслужби Володимир Нікіфоренко та голова обласної ради Григорій Недопад.

«Це дуже важлива подія для кожної родини. Добре, що держава піклується про тих, хто боронить наші кордони. Впевнений, що піклуватиметься і в наступному році. Дякую за це керівництву Держприкордонслужби та місцевому керівництву. Усім бажаю міцного здоров’я, миру, злагоди та добробуту в нових оселях», – сказав, вітаючи, перший заступник голови ОДА Сергій Мовенко.

А перший заступник голови Держприкордонслужби Володимир Нікіфоренко зазначив, що соціальний захист військовослужбовців та їх сімей є і залишається пріоритетом Державної прикордонної служби України. Зазначив, що завдяки підтримці керівництва держави проводиться системна робота над розв’язанням питань забезпечення особового складу житлом. Він додав, що до кінця року ще 250 сімей прикордонників з різних куточків нашої країни одержать грошові компенсації за неотримане житло.

 Новозбудований багатоповерховий будинок розташований у Луцьку. Серед вручених квартир – 3 службові та 10 – для постійного проживання. В квартирах зроблений косметичний ремонт, присутні усі прилади обліку, газовий котел, батареї опалення та виведені комунікації з обладнанням.

Новозбудований багатоповерховий будинок розташований у Луцьку. Серед вручених квартир – 3 службові та 10 – для постійного проживання. В квартирах зроблений косметичний ремонт, присутні усі прилади обліку, газовий котел, батареї опалення та виведені комунікації з обладнанням

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Квартири для прикордонників.
Квартири для прикордонників.

 

Джерело: Волинська ОДА.
Telegram Channel