Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Рожищі відкрили сучасний Центр обслуговування для споживачів газу

Послугами центру будуть користуватись, як жителі м. Рожище, так і мешканці найближчих сіл.

Фото rozhrada.gov.ua.

У Рожищі відкрили сучасний Центр обслуговування для споживачів газу

Клієнтський простір для споживачів природного газу відкрили в приміщенні Рожищенської дільниці АТ «Волиньгаз»

Після урочистого перерізання стрічки за християнською традицією настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці ПЦУ, благочинний Рожищенської округи, протоієрей Василь Шняк провів чин освячення приміщення, інформує Рожищенська міська рада.

Зі слів спеціалістів, у Клієнтському просторі люди можуть замовити та отримати технічні умови на приєднання до мереж, необхідні довідки, проєктну документацію. А також перевірити стан рахунку, звірити показання лічильника газу та замовити повірку лічильників, тощо.

Клієнтський простір у м. Рожище працюватиме з понеділка по п’ятницю, з 8.00 до 17.00 год, за адресою: вул. Мазепи, 34.

Голова правління АТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя зазначив, що під час новорічно-різдвяних свят клієнтам рекомендуємо вирішувати всі газові питання онлайн, адже це зручно, оперативно і головне, що безпечно для здоров’я. Зокрема, в Особистому кабінеті на сайті 104.ua, чат-ботах Viber 7104 і Telegram 7104, мобільних додатках 104 Mobile Android та 104 Mobile Light.

Послугами центру будуть користуватись, як жителі м. Рожище, так і мешканці найближчих сіл. Їм простіше буде отримувати необхідну інформацію, довідки та вирішувати газові питання.

Під час пандемії фахівці все ж радять берегти здоров’я та більшість питань вирішувати дистанційно - за допомогою онлайн-сервісів компанії та Контакт - центру за номером телефону: 067 33 39 104, який працює без вихідних щодня з 8:00 до 20:00 год.

Клієнтський простір у м. Рожище працюватиме з понеділка по п’ятницю, з 8.00 до 17.00 год, за адресою: вул. Мазепи, 34.

Telegram Channel