Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Дві школи на Ківерцівщині матимуть канікули на час локдауну

Фото firtka.if.ua.

Дві школи на Ківерцівщині матимуть канікули на час локдауну

Оприлюднили графік роботи шкіл Ківерцівської громади під час січневого локдауну

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України прийнято рішення, про запровадження в Україні з 8 по 24 січня 2021 року посилених карантинних обмежень.

Згідно частин третьої та четвертої статті 10 Закону України «Про повну загальну середню освіту» де зазначається, що структура і тривалість навчального року визначаються педагогічною радою закладу у межах часу освітньої програми, відповідно до обсягу навчального навантаження, кожен заклад загальної середньої освіти самостійно приймає рішення щодо організації освітнього процесу.

Заклади загальної середньої освіти  Ківерцівської міської ради будуть працювати у січні 2021 року відповідно до попередньо затвердженої структури 2020/2021 навчального року, а після закінчення зимових канікул перейдуть (на час локдауну) на дистанційну форму навчання. Про це інформує Ківерцівська міська рада.

Увагу батьків звертають на те, що під час локдауну (8-24 січня 2021 року) учням закладів загальної середньої освіти заборонено відвідування закладів освіти незалежно від форми власності, але заклади дошкільної освіти будуть працювати у звичному режимі.

Telegram Channel