Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Луцьком курсує «казкове» таксі (Фото)

Луцький таксист своє авто прикрашає вже другий рік поспіль.

Фото Pixabay.

Луцьком курсує «казкове» таксі (Фото)

Викликавши автівку з юним водієм, ви потрапите у яскравий салон, прикрашений новорічними гірляндами та іграшками, де лунатиме різдвяна «Jingle Bells»

Луцький таксист своє авто прикрашає вже другий рік поспіль, мовляв, немає нічого кращого, ніж спостерігати за тим, як втомлені люди стають щасливими. До того ж дарують новорічний настрій лучанам не тільки сяючі лампочки та святковий дощик, а й сам керманич: без привітань зі святами нікого не відпускає.

Пасажири фотографуються, публікують історії в інстаграм і позначають луцького Санту в дописах.

– Ця ідея з’явилася ще до покупки машини, тепер вдалося втілити її в життя. Я дуже люблю зимові свята, думаю, що, незалежно від віку, маємо мріяти та вірити в чудо, – розповідає хлопець.

Реклама Google

Читайте також: У Любешівській громаді придбали житло дитині, позбавленій батьківського піклування.

За його словами, після такого перевтілення таксі, клієнтів значно побільшало. Пасажири фотографуються, публікують історії в інстаграм і позначають луцького Санту в дописах. А щоб потрапити до казкового автомобіля знову, просять візитку.

– Коли на замовлення приїжджає новорічне авто, дивуються і посміхаються навіть ті, хто був у поганому настрої. У такі моменти усвідомлюю, що старання були не марними. Якось одна пасажирка, виходячи, з авто, сказала: «Дякую за хороший настрій і можливість знову відчути себе маленькою дівчинкою». Я зрозумів: незважаючи на плин часу, в душі ми все одно залишаємося дітьми.

 

 

 

 

 

 

 

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel