Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Як на Волині працює резиденція Санти

Хатинку Санти біля ставка посеред лісу облаштували волинські лісівники.

Фото Суспільне.Волинь.

Як на Волині працює резиденція Санти

У Воротнівському лісництві, що під Луцьком, запрацювала резиденція Санти. Оселився святий у лісовому будиночку. У час карантинних обмежень і заборон гостини просто неба стали альтернативою новорічним ранкам, які скасували у школах

Надворі біля новорічної ялинки ельфи та білий ведмідь розважають гостей резиденції Санти. Порозважатися біля ялинки до школярів виходить і сам Святий, пише Суспільне.Волинь.

Помічники Санти – ельфи ведуть дітей до казкової резиденції. У хатині Санти діти пишуть про добрі справи, зроблені впродовж року, та яких подарунків хочуть під ялинку. Листівку опускають до скрині.

Хатинку Санти біля ставка посеред лісу облаштували волинські лісівники.

Воротнівський Санта зазначив, що до початку Нового року у резиденції зустрічають дітей, створюють для них святковий настрій, аби вони повірили дійсно в казку.

Хатинку Санти біля ставка посеред лісу облаштували волинські лісівники, - говорить координаторка молодіжного лісівничого центру Валентина Юхимчук. Каже: хотіли зробити новорічну казку для діток із Луцька та навколишніх сіл. Із її слів, у самому будинку зменшують кількість дітей, розводять їх по різних локаціях і пригощають лісовим чаєм.

Усі школярі отримали подарунки. Наступного року, розповіла координаторка Валентина Юхимчук, Санта планує знову оселитися в будиночку у Воротнівському лісі.

Telegram Channel