Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Переможець шоу «Холостячка» Еллерт показав інтимне фото з Ксенією Мішиною (Фото)

Олександр Еллерт присвятив коханій зворушливий допис у соцмережі.

Фото liveam.tv.

Переможець шоу «Холостячка» Еллерт показав інтимне фото з Ксенією Мішиною (Фото)

Олександр Еллерт поділився пікантним знімком з пристрасного фотосету

Переможець шоу «Холостячка» Олександр Еллерт опублікував у своєму Instagram інтимний знімком з Ксенією Мішиною з їхньої нещодавньої пікантної фотосесії, в якій вони знялися після завершення проєкту.

Пара лежала на підлозі, усипаній штучним снігом, а навколо стояли канделябри зі свічками, які горіли. Ксенія лежала зверху. Вона пристрасно взяла руками голову коханого, і устами доторкнулася до його губ.

Читайте також: Поліська бабуся з Рівненщини підкорила Париж.

Вона і є той космос, про який я говорив у фіналі... вона той самий всесвіт... та шаленість... якщо ще не запатентовано це слово, то я забираю собі, вірніше для неї... Ксю! Ти моя шаленість. Я тобі казав, що ми з тобою зустрічалися і в минулих життях, коли були пандами або мавпами, мурахами або павуками, печерицями або кульбабами...

«Вона і є той космос, про який я говорив у фіналі... вона той самий всесвіт... та шаленість... якщо ще не запатентовано це слово, то я забираю собі, вірніше для неї... Ксю! Ти моя шаленість. Я тобі казав, що ми з тобою зустрічалися і в минулих життях, коли були пандами або мавпами, мурахами або павуками, печерицями або кульбабами... і щоб насолодитися тобою, їх мені не вистачило... Тому ми зустрілися і в цьому... Виходить зустрінемося і в наступних... Цього вже відчуваю буде мало... Завдяки тобі у мене з'явився новий скіл... Я можу вдихнути і відчувати твій запах... Навіть якщо ми в різних кінцях міста... Продовжую далі за собою спостерігати, про все нове буду повідомляти! Я люблю тебе, Ксю! Більшість під постами або в сторіз нескінченно запитували: «А де Ксю?» Так ось, вона завжди поруч! Серце моє тобі... Твоє мені...» – написав Олександр. 

 

 

 

Telegram Channel