Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Як відсвяткувати Новий рік наодинці і не пошкодувати: 5 ідей для доброго настрою

На Новий рік сам вдома.

Фото ілюстративне.

Як відсвяткувати Новий рік наодинці і не пошкодувати: 5 ідей для доброго настрою

Чудова можливість відсвяткувати саме так, як хочеться вам

Для більшості людей Новий рік асоціюється з метушнею, шумними компаніями, яскравими вечірками, пишними застіллями - все в найкращих традиціях новорічних святкувань. Але хто сказав, що повеселитися у ніч проти 1 січня не можна на самоті? Ще й як можна! 

Журналісти зібрали ідеї святкування Нового року для тих, хто за своїм бажанням, або ж проти власної волі, зустріне цю ніч наодинці. Головне ні в чому себе не обмежувати, адже ось вона – нагода відсвяткувати саме так, як вам завжди хотілося. 

У нічному місті

Якщо за цей рік ви вдосталь насиділися вдома, виходьте святкувати надвір! Але не забудьте вбратися потепліше, також захопіть із собою трохи ласощів і чогось зігріваючого, наприклад, ароматного глінтвейну. 

Варіантів розвитку подій насправді безліч - можна відправитися до головної ялинки і разом із юрбою насолоджуватися атмосферою навколо - десь поряд точно має працювати ковзанка та атракціони. У святкових забавах можна як брати участь, так і просто спостерігати за метушнею міста, усмішками людей, яскравими вогнями салютів. Новорічна ніч єднає, тому, хто знає, можливо, на вас чекають й нові цікаві знайомства.

Головне ні в чому себе не обмежувати, адже ось вона – нагода відсвяткувати саме так, як вам завжди хотілося. 

У подорожі

Іноді хочеться просто зірватися з місця і вирушити назустріч невідомому, у нові місця. В часи пандемії ми сильно обмежені у можливості подорожувати, але це нагода відкривати незвідані для себе куточки рідної країни. Можна відправитися у сусіднє місто і відвідати тутешні ярмарки. Або ж - кудись подалі від міського галасу, наприклад, до Карпатських гір - заряджатися новими враженнями і можливо, наважитися на зимовий похід. Подорожі - це нагода перезавантажитись і надихнутися, аби розпочати новий рік з новими силами. 

 

 

В дорозі 

У Новий рік можна також «в’їхати». Так, щороку безліч людей в усьому світі зустрічають його в потязі, під бій курантів та стукіт коліс в оточенні інших пасажирів. На таку авантюру наважиться не кожен, але вам точно буде що згадати та розповісти.

Зазвичай квиток на нічний рейс купують такі самі охочі відсвяткувати незвично, або ж ті, хто не встигли потрапити додому на Новий рік. Втім, в новорічну ніч атмосфера в дорозі особлива, усі веселяться та вітають одне одного.

 

 

 «Сам удома»

Вдома для святкування відкривається безліч можливостей. Лише вам вирішувати, як провести цю ніч - можна підготувати святковий стіл і без докорів сумління ласувати усіма стравами, адже інших претендентів на них не буде. А можна дозволити собі полінуватися і замовити усю їжу додому. 

Головне правило святкування наодинці - нікуди не поспішати і насолоджуватися своєю компанією - це не менш цікаво. Чудова нагода виписати для себе цілі на наступний рік, мріяти та пригадувати все хороше, що відбулось за рік, що минає. 

Приготуйте для себе програму розваг: можна переглянути улюблені новорічні фільми, святкові концерти,  або ж знайти новорічне караоке онлайн і відвести душу, співаючи улюблені пісні. Святкувати у піжамі чи у святковому вбранні - вирішувати вам, головне - аби було комфортно. Можна також зробити невелику фотосесію біля ялинки. 

І звісно, святкування наодинці не позбавляє вас можливості привітати усіх, кого ви любите. Домовтеся заздалегідь з родичами і друзями про дзвінок у новорічну ніч, або привітайте спонтанно. Нудьгувати буде ніколи. 

 

 Уві сні (не для всіх)

Завжди знайдеться категорія людей, для якої Новий рік - недостатній привід для того, аби відмовитися від сну. Кажуть, що ми самі створюємо для себе свято, незалежно від дня на календарі. Варіант виспатися вночі має свою перевагу - ви чудово почуватиметеся на ранок і зможете провести 1 січня продуктивно, поки більшість людей буде відсипатися.

 

 

 

Джерело: ТСН
Telegram Channel