Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Винесли вирок жінці, син якої образив вчителя у школі села Топільне

Мама пояснила, що з сином провела виховну розмову і він пообіцяв змінитися.

Фото depositphotos.com (ілюстративне).

Винесли вирок жінці, син якої образив вчителя у школі села Топільне

Хлопець 17 грудня, перебуваючи в класі, під час уроку образив педагога

Суддя Рожищенського районного суду Інна Гармай розглянула матеріали, які надійшли від Рожищенського відділення поліції, про притягнення до адміністративної відповідальності жінки, чий син образив учителя у школі села Топільне. Про це йдеться у постанові суду від 24 грудня, інформує сайт rozhyshche.rayon.in.ua.

Жінка ухиляється від виконання передбачених законодавством обов'язків щодо виховання свого неповнолітнього сина. Хлопець 17 грудня, перебуваючи в класі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Топільне Рожищенського району, під час уроку порушував правила поведінки учня школи. Він порушував дисципліну на уроці та образливо висловлювався відносно вчителя непристойними словами.

Під час розгляду справи жінка свою вину у вчиненні зазначеного правопорушення визнала повністю та щиро розкаялася. Пояснила, що з сином провела виховну розмову, він обіцяв в майбутньому не порушувати правил поведінки учня в школі та з повагою ставитися до вчителів, у вчиненому щиро розкаявся. Зазначила, що на її утриманні перебуває троє неповнолітніх дітей. Просила її суворо не карати.

Вирішено піддати її адміністративному стягненню у виді попередження.

Читайте також: Школяр пригостив однокласників самогоном в туалеті: двоє – в реанімації.

Суддя постановила визнати жінку винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 184 Адміністративного кодексу, і піддати її адміністративному стягненню у виді попередження. Також вона має сплатити 420 гривень судового збору в дохід держави.

Telegram Channel