Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
У новому році волинські прикордонники займатимуться у новенькому спортзалі

Фото зі сторінки Західного регіонального управління ДПСУ у Facebook.

У новому році волинські прикордонники займатимуться у новенькому спортзалі

Спортзал повністю реконструювали

Нещодавно у Луцьку відкрили спортивний зал «Кордон» для персоналу Луцького прикордонного загону та їхніх сімей. На заході були присутні посадовці прикордонного відомства, представники Волинської облдержадміністрації та обласної ради, міської влади, ветеранської організації та духовенства, інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Коштом фонду прикордонного загону та за підтримки спонсорів, у приміщенні облаштовано зал важкої атлетики, гімнастичний зал, роздягальні та душові кімнати.

У приміщенні, яке було передано на баланс загону два роки тому, було зроблено капітальний ремонт. Коштом фонду прикордонного загону та за підтримки спонсорів, у приміщенні облаштовано зал важкої атлетики, гімнастичний зал, роздягальні та душові кімнати.

[email protected]

З нагоди відкриття, вихованці спортивного клубу «Кордон» продемонстрували гостям показовим виступом свої вміння та досягнення. Священнослужителі на чолі із митрополитом Михаїлом освятили приміщення спортивного залу.

Керівництво прикордонного загону вдячне за допомогу Петру Пилипюку – генеральному директору підприємства «Модерн-Експо» та усім, хто долучився до цієї справи.

 

Військовослужбовці Луцького прикордонного загону та вихованці дитячого спортивного клубу уже відвідують новий спортивний зал, де опановують прийоми карате, рукопашного бою, займаються гімнастикою та важкою атлетикою.

[email protected]

 

Telegram Channel