Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Біля кордону з Польщею затримали нелегалів із Туреччини

Іноземців доставили у прикордонний підрозділ для проведення перевірочних заходів.

Фото dpsu.gov.ua.

Біля кордону з Польщею затримали нелегалів із Туреччини

Про підозрілих чужинців повідомив дільничний інспектор

Чотирьох іноземців, які мали намір нелегально потрапити до країн ЄС у новорічну ніч, затримав прикордонний наряд відділу «Рава-Руська» Львівського прикордонного загону,інформує ДПСУ.

Про підозрілих чужинців, які з’явилися вночі у прикордонні та прямували в бік кордону з Польщею, повідомив у підрозділ Держприкордонслужби дільничний інспектор. Група реагування швидко затримала групу чоловіків. Затримані виявилися громадянами Туреччини, які мали з собою документи. Іноземців доставили у прикордонний підрозділ для проведення перевірочних заходів та прийняття відносно порушників правового рішення і притягнення до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Група реагування швидко затримала групу чоловіків. Затримані виявилися громадянами Туреччини, які мали з собою документи.

Також встановлюються деталі правопорушення. Попередньо стало відомо, що в Україну подорожувальники прибули встановленим порядком - через авіаційні пункти пропуску у Львові та Києві.

Нагадаємо, минулого року за незаконне перетинання або спробу незаконного перетинання державного кордону України прикордонники затримали понад 900 нелегальних мігрантів.

З них понад 220 осіб затримано саме на кордоні з Польщею, більше як 200 - на українсько-словацькому кордоні , 175 – на українсько-молдовському, 120 – на українсько-румунському, понад 70 – на кордоні з РФ.

Telegram Channel