Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Рівненщині чоловік за компанію зі сніговиком «накосили» у новорічному лісі білих грибів (Фото)

Ич які!

Фото Олександра Богданця.

На Рівненщині чоловік за компанію зі сніговиком «накосили» у новорічному лісі білих грибів (Фото)

Казкова історія, схоже, є чистісінькою правдою...

Житель Рівненщини Олександр Богданець виклав у Facebook новорічну інсталяцію зі сніговиком та справжніми грибами-боровиками:

«З Новим роком! Як і обіцяв, я стану першим хто цього року знайде боровики, і це зовсім не означає, що я буду чекати початку грибного сезону, чи осені. Вдома розпускається смородина, ось-ось здається почне зеленіти малина, а в кінці вулиці вже набухають так звані котики. Перед новим роком я збирав семироги, зелениці, підзеленки і білі в тому числі, тому сумнівів в успішному завершенні задуманого в принципі не було.

Перед новим роком я збирав семироги, зелениці, підзеленки і білі в тому числі, тому сумнівів в успішному завершенні задуманого в принципі не було.

Сьогодні була страшенно гарна погода, сонячно, тепло, тому я не вагаючись помчав до лісу. А в лісі атмосфера пречудова, душа просто відпочиває. Всюди лунає пташиний спів, щебечуть, цвірінькають, тьохкають. Сонцю раді не лише люди, а й все живе.

Річки переповнені, чути як дзюрчить та хлюпоче вода, що виривається із лісових джерел. Свіже лісове повітря і блакитне небо над головою, нічого кращого й не треба.

Цілі у мене були як завжди: природа, фотозйомка, відпочинок і цього разу пошук лісових трофеїв. На підмогу взяв з собою сніговика, літній варіант. Але замість грибів він назбирав відро іграшок, сказав це котам подарунки, а решту часу прикрашав ялинку для фотосесії.

Позаду дуже тяжкий рік, в якому ми багато пережили. Саме тому, в цьому році я хочу побажати Вам частіше хворіти лише «правильними» вірусами, такими як: доброта, співчуття, людяність, чесність, щирість, а також гарний настрій, кохання і звісно тихе полювання.

Минулорічний грибний сезон видався на славу і багато хто порівнював фанатичне збирання грибів із вірусною інфекцією яка вразила багатьох людей. Позаду дуже тяжкий рік, в якому ми багато пережили. Саме тому, в цьому році я хочу побажати Вам частіше хворіти лише «правильними» вірусами, такими як: доброта, співчуття, людяність, чесність, щирість, а також гарний настрій, кохання і звісно тихе полювання. Насправді, гриби це лише чудове доповнення до того, що отримуєш гуляючи лісом. Тут, в першу чергу, виховується любов до природи і всього живого. Відпочиває і дихає тіло, а душа літає. Багато людей перенесли пік пандемії саме завдяки природі. Тому не сидіть в чотирьох стінах, гуляйте частіше, дихайте, бережіть природу і буде Вам щастя!

Щиро дякую учаснику спільноти за виготовлення іграшки в мінімальні строки. Людина зв'язала потрібну мені дуже класну іграшку буквально за вечір, перед самим Новим роком! Ще й шапку сніговику та іграшки окремо. Це дуже сильно і професіонально! Пані виготовляє на замовлення іграшки різного характеру, звертайтеся. Рекомендую!

Гриби справжні, на деяких залишився приморозок, знайдені в інших місцях. Картина є персональною інсталяцією.

Гриби справжні, на деяких залишився приморозок, знайдені в інших місцях. Картина є персональною інсталяцією.

Місце зйомки: смт. Рокитне, Таємний казковий ліс. Відзнято на: Redmi Note 5», - розповів грибник.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel