Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Покарали водія, який керував авто із несправними гальмами і збив на смерть жінку в Заборолі

Покарання водію.

Фото ІА Волинські новини.

Покарали водія, який керував авто із несправними гальмами і збив на смерть жінку в Заборолі

Тоді від отриманих травм постраждала померла на місці ДТП

Водій Opel, який у 2019 року збив на смерть жінку в Луцькому районі, відсидить за ґратами три роки.

Відповідне рішення днями виніс Луцький міськрайонний суд Волинської області, пише ІА Волинські новини.

Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася 3 травня 2019 року в Заборолі. Водій, керуючи автомобілем Opel-Kadett з несправними гальмами, збив жінку, яка переходила дорогу на пішохідному переході на вулиці Володимирській. На жаль, від отриманих травм постраждала померла на місці ДТП.

Водій, керуючи авто із несправними гальмами, збив жінку, яка переходила дорогу на пішохідному переході на вулиці Володимирській.

У суді водій повністю визнав свою вину, розкаявся та просив суворо його не карати. Проте дочка покійної розповіла, що шкода обвинуваченим відшкодована не була, тож вона наполягала на задоволенні цивільного позову. Також просила суд призначити водію найсуворіше покарання.

Також під час засідання свідки ДТП розповіли, що водій навіть не намагався гальмувати, один із них навіть змушений був наздоганяти винуватця аварії, попросивши повернутися на місце злочину, коли той зупинився.

Врахувавши всі обставини, суд призначив водію покарання у виді трьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий же строк.

Джерело: ІА Волинські новини.
Telegram Channel