Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Скільки заплатили дітям за участь у ролику Зеленського

Гаранта звинувачують в експлуатації неповнолітніх.

Скрін із відео ТСН.

Скільки заплатили дітям за участь у ролику Зеленського

Зйомки ролика тривали з 18:00 до 3 години ночі всупереч чинному законодавству

Дітям, яких задіяли в масовці під час зйомки новорічного привітання президента Володимира Зеленського, найняли через кастингове агентство «Лот». При цьому, за участь в ролику, кожен з малюків отримав по 500 гривень. Оголошення про набір хлопчиків та дівчаток для зйомок було подано 25 грудня, в ньому було зазначено, що для «новорічної реклами» потрібні «дівчатка і хлопчики 5-8 років». Про це повідомляє «5 канал» із посиланням на «Дзеркало тижня«.

Зйомки тривали з 18:00 до 3:00 наступного дня, попри те, що чинним законодавством заборонено залучати неповнолітніх працівників до нічних робіт, якщо вечірня зміна хоча б частково припадає на час після 22.00.

Зйомки відбувалися 27-28 грудня в одну чи дві зміни, відповідно до оголошення. Для батьків, які цікавилися пропозицією, відповідали, що зніматися буде привітання для Володимира Зеленського, а дітям треба буде відіграти емоції.

Читайте також: Що Зеленський сказав волинянам та рівнянам у новорічних відеозверненнях.

Крім того, повідомляється, що зйомки тривали з 18:00 до 3:00 наступного дня, попри те, що чинним законодавством заборонено залучати неповнолітніх працівників до нічних робіт, якщо вечірня зміна хоча б частково припадає на час після 22.00. 

Telegram Channel