Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
В наручниках і з пакетом на голові: назвали ймовірну причину смерті 25-річної українки у Туреччині (Фото)

Волинь-нова

В наручниках і з пакетом на голові: назвали ймовірну причину смерті 25-річної українки у Туреччині (Фото)

Подробиці трагедії встановлюють правоохоронці

У Туреччині вважають, що українка Христина Новицька, тіло якої знайшли в провінції Мугла біля Бодрума, вчинила самогубство.

Про це повідомляє Сьогодні з посиланям на турецьке видання Milliyet.

«Поліцейські групи, які працювали на місці злочину, стверджують, що молода жінка покінчила життя самогубством, оскільки всі три замки сталевих дверей вілли були закриті зсередини, а на вікнах були залізні решітки», – повідомляє видання.

Востаннє, коли я бачив її, вона була у білому халаті, красиво одягнена і посміхалася. Не було ніяких підозрілих ознак, таких як пухлина або синець на обличчі.

Правоохоронці вважають, що незважаючи на те, що на голові у дівчини був пакет, а тіло було заковане в наручники, смерть наступила в результаті самогубства. На користь цієї версії свідчать знайдені докази. Вони знайшли шарф, мотузку і деревне вугілля, приготоване до спалювання.

Читайте також: У Польщі трагічно загинув молодий українець.

Поліцейські припускають, що покінчити життя самогубством Новицька могла через хворобу. Вони з’ясували, що дівчина страждала від сильного головного болю і часто їздила на лікування в Україну.

Після перегляду камер зовнішнього спостереження стало зрозуміло, що в полудень 31 грудня, жінка замовляла їжу. До неї приїхав кур’єр, вона вийшла на вулицю і забрала доставку. Після цього вона більше не виходила, до неї теж ніхто не приходив.

«Востаннє, коли я бачив її, вона була у білому халаті, красиво одягнена і посміхалася. Не було ніяких підозрілих ознак, таких як пухлина або синець на обличчі. Всі, хто заходить і залишає територію, постійно авторизуються», – розповів охоронець котеджного комплексу.

Тіло Новицької направили в морг інституту судової медицини Мугла для встановлення точної причини смерті. Після цього мати доставить його в Україну для поховання.

Як повідомив речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко у коментарі УНН, справа щодо смерті громадянки України перебуває на особливому контролі Консульства України в Анталії, розпочато комплекс заходів для підготовки репатріації тіла.

«Дипломати на контакті із турецькими правоохоронними органами, які проводять розслідування, та рідними загиблої громадянки. Українське консульство також розпочало комплекс заходів для підготовки репатріації тіла», – сказав Ніколенко.

 

 

 

Telegram Channel