Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Житель Криму задушив маленьку доньку через плач (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото depositphotos.

Житель Криму задушив маленьку доньку через плач (Фото)

Чоловік вигадав версію про те, що дитина отруїлася чадним газом від несправного пічного опалення

В анексованому Криму російські силовики затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві дочки. Про це повідомляє СК РФ у понеділок, 4 січня, передає korrespondent.net.

Тіло півторарічної дівчинки виявили напередодні вдень в одному з будинків міста Бахчисарай. Зовнішні ознаки насильницької смерті на тілі дитини були відсутні. Але результати медичної експертизи показали, що смерть дівчинки настала внаслідок удушення.

Чоловік зловживав спиртними напоями, постійно бив дітей і дружину. Після скоєння вбивства придумав версію про те, що дівчинка отруїлася чадним газом від несправного пічного опалення, і змусив дружину підтвердити це, погрожуючи їй розправою.

Читайте також: 38-річний чоловік спочатку знущався над жінкою, а потім побив поліцейського.

Слідство заявляє, що напередодні батько бив доньку, ставив в кут, а потім вбив її, щоб вона перестала плакати. За даними Слідкому, від чоловіка отримана явка з повинною про вчинення вбивства.

«Чоловік зловживав спиртними напоями, постійно бив дітей і дружину. Після скоєння вбивства придумав версію про те, що дівчинка отруїлася чадним газом від несправного пічного опалення, і змусив дружину підтвердити це, погрожуючи їй розправою», – наголосили у відомстві.

Зараз 23-річний чоловік затриманий, слідство готується висунути йому звинувачення і вийти до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу. Крім того, буде дана оцінка обстановці в сім'ї і діям уповноважених осіб служб профілактики.

 

 

 

Telegram Channel