Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Під Луцьком депутатка з чоловіком влаштували перформанс і пограбували чоловіка (Фото)

Напад під Луцьком.

Фото поліції Волині.

Під Луцьком депутатка з чоловіком влаштували перформанс і пограбували чоловіка (Фото)

Подружжя видало себе за покупців нерухомого майна

У селі Тарасове Луцького району подружжя вчинило розбійний напад на 55-річного чоловіка. Для пограбування вони вигадали сценарій, зігравши покупців нерухомості. 

Про це повідомляє Департамент карного розшуку. 

Правоохоронці встановили, що за кілька днів до нападу постраждалий розмістив оголошення про продаж будинку у зв’язку з розлученням та розподілом майна. До нього під приводом купівлі нерухомості завітав невідомий чоловік і, оглянувши будинок, домовився, що наступного разу прийде ще раз, але разом з дружиною.

Зловмисники спочатку використали сльозогінний газ, а згодом завдали потерпілому удар ножем у ногу і втекли в невідомомму напрямку. Чоловіка із колото-різаною раною госпіталізували до лікарні.  

Під час наступної зустрічі подружжя вдавало з себе покупців, але в один момент вони приснули чоловікові в обличчя сльозогінним газом та вдарили кілька разів ножем.

З місця вчинення злочину чоловік з дружиною втекли, прихопивши цінності. 

«Працівниками УКР ГУНП у Волинській області спільно з працівниками карного розшуку ГУНП в Рівненській області викрито та затримано фігурантів. Відомо, що чоловік раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення злочину проти власності. Жінка – депутат однієї із районних рад», – розповіли у поліції.

Реклама Google

Слідчі дії у цій справі тривають.

Фото поліції Волині.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Департамент карного розшуку
Telegram Channel