Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
19-річний лучанин відкрито викрав із супермаркету слабоалкогольні напої

Зловмисників оперативно встановили.

Фото dnepr.info.

19-річний лучанин відкрито викрав із супермаркету слабоалкогольні напої

Пограбування скоєні у Володимирі-Волинському, Ковелі та Луцьку. За усіма фактами відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України

Учора, 4 січня, до володимир-волинських поліцейських звернулася 40-річна місцева жителька та повідомила, що по вулиці Старицького чоловік шляхом ривка заволодів її сумкою із гаманцем та особистими речами. Загальна сума матеріального збитку становить понад тисячу гривень.

Викрадене вилучили. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу. 

Поліцейські оперативно встановили особу зловмисника та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Викрадене вилучили. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу. 

Читайте також: У Горохівському районі спіймали серійного крадія.

У Ковелі вчора ввечері по вулиці Заводській зловмисник відкрито викрав гроші у 15-річного неповнолітнього. Працівники кримінальної поліції одразу ж  з’ясували, що до скоєння грабежу причетний 25-річний ковельчанин. 

Дільничні офіцери поліції у Луцьку викрили 19-річного лучанина, котрий в цей же день, близько 17:00, відкрито викрав із супермаркету слабоалкогольні напої. 

За усіма фактами триває досудове слідство. Зловмисникам за скоєння пограбувань загрожує покарання від двох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel