Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У ДТП загинула 13-річна дівчинка. Її мама виїхала на зустрічну через ожеледицю (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото obozrevatel.

У ДТП загинула 13-річна дівчинка. Її мама виїхала на зустрічну через ожеледицю (Фото)

Подробиці інциденту встановлюють правоохоронці

На Івано-Франківщині в страшному ДТП загинула 13-річна дівчинка. За кермом автомобіля, який став причиною аварії, була її мама. Очевидці кажуть, що в день трагедії на ділянці дороги, де сталася трагедія, була сильна ожеледь, передає OBOZREVATEL.

На дорозі було дуже слизько

Трагедія сталася вранці, 2 січня. На дорозі в селі Новоселиця Івано-Франківської області приблизно о 9 годині ранку зіткнулися ВАЗ і Renault.

Мабуть, мама цієї дівчинки потрапила на ділянку з льодом і її занесло.

«Жінка, водійка ВАЗа, не впоралася з керуванням, оскільки не врахувала дорожню обстановку. Того дня на цій ділянці дороги було слизько. Вона викермувала на зустрічну смугу, де їхав автомобіль Renault. 13-річна дівчинка була пасажиркою на задньому сидінні ВАЗа. Від отриманих травм, на жаль, вона померла на місці», – пояснили OBOZREVATEL в пресслужбі поліції Івано-Франківської області.

Реклама Google

Читайте також: У Горохівському районі – страшна ДТП: потерпіла загинула на місці.

«Я їхав із нормальною швидкістю, але тільки коли зупинився там і вийшов з машини, відчув, що на дорозі було дуже слизько. Мабуть, мама цієї дівчинки потрапила на ділянку з льодом і її занесло», – говорить один із очевидців трагедії.

За його словами, тоді на місці ДТП вже працювали рятувальники й медики.

«Скажу так, у медиків не було жодного обладнання. Вони просто робили дівчинці масаж серця, намагалися реанімувати, але марно. Дитина померла», – каже чоловік.

Telegram Channel