Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині з хабарем зловили військового комісара

Фото ГУ НПУ у Волинській області.

На Волині з хабарем зловили військового комісара

Поліція викрила у хабарництві начальника відділу обласного територіального центру комплектування та соціальної політики

Протиправну діяльність начальника відділу Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної політики (раніше обласний військовий комісаріат) викрили оперативники управління стратегічних розслідувань у Волинській області Нацполіції, слідчі теруправління ДБР, розташованого у місті Львові, під процесуальним керівництвом військової прокуратури Луцького гарнізону Західного регіону України, інформує ГУ НПУ у Волинській області.

 

Слідством встановлено, що, перебуваючи ще на посаді військового комісара районного військкомату, чоловік налагодив корупційну «схему». За певну винагороду він сприяв громадянам в ухиленні від проходження військової служби, оформленні відповідних для цього документів, а також у відстрочці призову.

Перебуваючи ще на посаді військового комісара районного військкомату, чоловік налагодив корупційну «схему». За певну винагороду він сприяв громадянам в ухиленні від проходження військової служби, оформленні відповідних для цього документів, а також у відстрочці призову.

Сьогодні поліцейські затримали начальника відділу обласного територіального центру під час одержання 1000 доларів США неправомірної вигоди.

Наразі військовослужбовець затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

Читайте також: Організатор концертів з Луцька заявив, що поліція вимагає хабарі за порушення карантину

За прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

 

 

Telegram Channel