Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Німеччина близька до продовження локдауну до кінця січня

Ось так...

Фото epravda.com.ua

Німеччина близька до продовження локдауну до кінця січня

Зустріч Меркель з керівниками земель у вівторок вирішить, як довго триватиме локдаун та якою мірою знову відкриються школи

У вівторок центр контролю за хворобами Німеччини повідомив про ще 944 випадки смерті від COVID-19, що підсилює очікування щодо того, що влада країни продовжить локдаун до кінця місяця.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на AP.

Останній локдаун в Німеччині набув чинності 16 грудня, оскільки часткові обмеження, запроваджені на початку листопада, не змогли зменшити кількість щоденних нових заражень коронавірусом. Спочатку термін дії локдауну закінчувався 10 січня.

Спочатку термін дії локдауну закінчувався 10 січня.

Зустріч Меркель з керівниками земель у вівторок вирішить, як довго триватиме локдаун та якою мірою знову відкриються школи. Ще однією темою, яка стоїть на порядку денному, буде розгляд критики програми вакцинації в країні на тлі розчарувань щодо її поступового старту.

Щеплення в Німеччині та решті Європейського Союзу розпочались більше тижня тому. У понеділок у Німеччині, де живе 83 мільйони людей, було повідомлено про майже 265 000 щеплень, повідомили в Інституті Роберта Коха.

Опозиційні політики та навіть деякі члени урядової коаліції Німеччини розкритикували обережне попереднє замовлення ЄС вакцини Pfizer-BioNTech - єдиної на сьогодні дозволеної для використання в країнах ЄС. Медичний регулятор ЄС також проводить оцінку вакцини Moderna.

Telegram Channel