Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На трасі «Ковель−Київ» п’яний водій на смерть збив 13-річного хлопця

Правоохоронці встановлюють усі обставини ДТП.

Фото патрульної поліції Волинської області.

На трасі «Ковель−Київ» п’яний водій на смерть збив 13-річного хлопця

Його 15-річний товариш нині у лікарні

4 січня увечері на трасі «Київ−Ковель» в Олевському районі сталася дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої загинув 13-річний підліток. 

Про це пишуть «Волинські новини» з посиланням на пресслужбу ГУНП Житомирщини.

У результаті ДТП 13-річний хлопець, житель Білокоровичів, від отриманих травм помер на місці пригоди.

Попередньо, близько 22:20 на вул. Гагаріна селища водій Fiat Doblo Maxi, рухаючись у напрямку виїзду з населеного пункту до автодороги «Київ − Ковель», у темряві на неосвітленій ділянці дороги здійнив наїзд на групу підлітків.

У результаті 13-річний хлопець, житель Білокоровичів, від отриманих травм помер на місці пригоди. Ще один підліток, 15-річний місцевий мешканець, госпіталізований з попереднім діагнозом відкритий перелом ноги.

Читайте також: 26-річного українця катували і вбили: в роті вибухнула петарда.

На місці події працювали слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в області та Олевського відділення.

Водія, 31-річного жителя с. Лопатичів, було доставлено до медичної установи для освідування на вживання алкоголю. У нього відібрано зразки крові. За зовнішніми ознаками, чоловік перебував у стані сп’яніння.

За погодженням з процесуальним керівником, прокуратурою Житомирської області, керманича автівки слідчі затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Нині він дає свідчення. Тривають інші слідчі дії. Транспортний засіб вилучено та призначається його експертне дослідження.

Досудове розслідування здійснюється за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на терімн від 3 до 8 років.

Telegram Channel