Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
На Ковельщині податківці знайшли нелегальних сигарет на 350 тисяч гривень

Операція «Акциз» завершилася результативно.

Фото зі сторінки ГУ ДФСУ у Волинській області.

На Ковельщині податківці знайшли нелегальних сигарет на 350 тисяч гривень

Податкова міліція виявила місце, де зберігали 7 тисяч пачок сигарет

Співробітниками податкової міліції ГУ ДФСУ у Волинській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури викрито місце незаконного накопичення значної партії тютюнових виробів, інформує ГУ ДФС у Волинській області.

Правоохоронці з’ясували, що житель одного з сіл Ковельського району на території власного житлового обійстя незаконно зберігав тютюнові вироби без марок акцизного податку встановленого зразка, з метою подальшої реалізації на території регіону, в тому числі через мережу роздрібної торгівлі.

Житель одного з сіл Ковельського району на території власного житлового обійстя незаконно зберігав тютюнові вироби без марок акцизного податку встановленого зразка, з метою подальшої реалізації на території регіону, в тому числі через мережу роздрібної торгівлі.

Відтак, в рамках операції «Акциз» та розслідування кримінального провадження проведено санкціонований обшук, за наслідками якого вилучено з незаконного обігу 7000 пачок тютюнових виробів орієнтовною вартістю 350 тисяч гривень.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії та вирішується питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.

Telegram Channel