Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Ковелі обговорили проблеми атошників

Голова ГО «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії» Володимир Кравчук подарував усім дідухів.

Фото kovelrada.gov.ua.

У Ковелі обговорили проблеми атошників

Міський голова Ігор Чайка зустрівся з учасниками АТО

Міський голова Ігор Чайка зустрівся з керівниками громадських організацій ветеранів АТО/ООС. На початку розмови очільник міста привітав присутніх з Новим роком та Різдвом Христовим. Побажав усім гарних свят, миру, благополуччя в родинах, затишку у домівках і закликав до співпраці та спільного вирішення нагальних питань, повідомляє Ковельська міська рада.

Із приємною місією завітав на зустріч голова ГО «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії» Володимир Кравчук. Він подарував хлопцям українську різдвяну прикрасу – дідуха – та запросив долучитись до флешмобу «Святвечірній стіл».

Бійці просять міську владу допомогти їм з приміщенням для роботи їх організацій, проведення зустрічей. Йшлося також про включення представників у робочі комісії, які працюють у міській раді, резервування площ для виділення земельних ділянок.

Потому присутні обговорили ряд питань. Зокрема, бійці просять міську владу допомогти їм з приміщенням для роботи їх організацій, проведення зустрічей. Йшлося також про включення представників у робочі комісії, які працюють у міській раді, резервування площ для виділення земельних ділянок.

Реклама Google

Не оминули увагою й питань соціального захисту, медичного обслуговування, пільгових перевезень, професійної адаптації учасників бойових дій тощо.

Міський голова підтримав ініціативу ветеранів щодо встановлення флагштоків з Державними Прапорами на могилах загиблих земляків, які віддали життя, захищаючи Україну. До спілкування також долучились секретар міської ради Оксана Багнова, заступники міського голови Віктор Жигаревич та Наталія Маленицька.

Telegram Channel