Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
П’ятий Президент звернувся до українців із Різдвяним привітанням зі стін тисячолітнього Видубицького монастиря (Відео)

Навзаєм зі Святом!

Фото eurosolidarity.org

П’ятий Президент звернувся до українців із Різдвяним привітанням зі стін тисячолітнього Видубицького монастиря (Відео)

Рівно два роки тому передріздвяного дня Православна Церква України отримала Томос про автокефалію

П’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко звернувся до українців із Різдвяним привітанням, повідомляє eurosolidarity.org.

«Браття і сестри! 

Протягом непростого року ми, українці, допомагали один одному в складних обставинах. Підтримували, захищали, підбадьорювали. Ми так робимо завжди. Це і є солідарність. Українська та європейська. 

У Віфлеємі Господь прийшов у цей світ і почав свій земний шлях заради нашого спасіння. Вірю, разом ми переможемо будь-яке зло.

Різдво – свято надії, оповите родинним теплом, злагодою та любов’ю до ближнього. У Віфлеємі Господь прийшов у цей світ і почав свій земний шлях заради нашого спасіння. Вірю, разом ми переможемо будь-яке зло. Віра й любов – велика сила. Любов до Бога. Любов один до одного, любов до землі і рідної країни, до батьків і дітей, до  своєї справи. 

Давайте особливо згадаємо про солдат, що боронять нашу землю. Про медиків, які рятують наших близьких. Про капеланів, волонтерів, благодійників… Про всіх достойних громадян, які відчувають відповідальність за людей і країну.

Ми належимо до різних конфесій, але вся наша культура й історія уже більше тисячі років визначаються спільною великою християнською традицією. Лише уявіть собі, що цей Видубицький монастир в Повісті минулих літ  вперше згадується під одна тисяча сімдесятим роком. 

А рівно два роки тому передріздвяного дня Православна Церква України отримала Томос про автокефалію.  Дякуємо Його Всесвятості Варфоломію за цей історичний вчинок. Радіємо, що Церкви-Сестри одна за одною визнають незалежність нашої помісної Церкви.

Теплого Різдва вам, веселих свят, життя – щасливого й довгого! І здорового. Бережіть себе і ближніх своїх.

Святвечір збира на Різдво Україну.

Зірка у небі яскрава зійшла.

Колядка лунає по рідній країні.

Хай Бог буде з вами завжди і сповна.

Хай Ангел вкриває крилом кожного з вас.

А в кожному домі оселяться щастя та спокій.

Та вистачить сили творити добро, 

Здолати недолю та втримати волю!

 

 

Нехай же новонароджений Христос подасть щастя в кожен дім, а Україні – мир.

Радуйся земле, Христос народився!

Славімо Його!», – йдеться в привітанні.

Відео

Telegram Channel