Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Зниклу 21-річну рівнянку знайшли вбитою. Поліція оголосила підозрюваного в розшук

Поліцейські з’ясували, що у період із п’ятого по шосте грудня у квартирі здолбунівчанина виникла сварка між ним та цією жінкою.

Фото Суспільного.

Зниклу 21-річну рівнянку знайшли вбитою. Поліція оголосила підозрюваного в розшук

У підвалі підозрюваного поліцейські виявили загорнуте у тканину тіло 21-річної безвісти зниклої

21-річну рівнянку, яка пішла з дому на початку грудня і з нею рідні втратили зв'язок, знайшли мертвою у Здолбунові. Інформацію підтвердили у поліції, правоохоронці знають особу підозрюваного у вбивстві та оголосили його у розшук, інформує Суспільне.

Реклама Google

Про те, що Юлія Сокаль зникла, її матір заявила в поліцію 22 грудня 2020-го року, на той момент звістки про доньку не було два тижні.

Мати розповіла, що дівчина і раніше залишала дім, втім, завжди була на зв'язку. Того дня сказала, що йде в магазин, а пізно ввечері її мобільний був вимкнений. Не відповідала вона на повідомлення і в соціальних мережах.

Як і де знайшли

У поліції з'ясували, що до зникнення рівнянки може бути причетний 27-річний житель Здолбунова. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання наркотиків. 

Читайте також: У Рівному безвісти зникла дівчина: не виходить на зв'язок два тижні.

У середу, 6-го січня, до нього прийшли з обшуком.

«Поліцейські провели санкціоновані обшуки у його квартирі, а також у підвальному приміщенні, яким він користується. У підвалі поліцейські виявили загорнуте у тканину тіло 21-річної безвісти зниклої із ножовим пораненням в області спини», – каже речниця поліції області Марія Юстицька.

Тіло дівчини за процедурою відправили в морг, аби судово-медична експертиза встановила остаточну причину смерті. 

Що відомо слідству

Поліцейські з’ясували, що у період із п’ятого по шосте грудня у квартирі 27-річного здолбунівчанина виникла сварка між господарем та 21-річною рівнянкою. Речниця поліції зазначає, що саме тоді, найімовірніше, чоловік і завдав удар ножем в спину дівчині.

«Під час обшуку квартири криміналісти виявили сліди крові та інші речові докази. Відтак, сьогодні слідчі повідомили про підозру 27-річному жителю Здолбунова у вчиненні умисного вбивства та вручили повідомлення матері підозрюваного. Наразі зловмисника оголошено в розшук», – каже речниця поліції.

Поліція наразі намагається вийти на слід здолбунівчанина.

Марія Юстицька додала, що поліція наразі намагається вийти на слід здолбунівчанина.

Пізніше у поліції уточнили: звати підозрюваного Микола Алексюк.

 

 Усіх, хто може знати про місце його перебування або ж помітить на вулиці, правоохоронці просять повідомляти на номер 102.

Telegram Channel