Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Луцькі гвардійці скуштували 12 різдвяних страв і привітали волинян відомою колядкою (Фото. Відео)

Веселих свят!

Фото: Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк.

Луцькі гвардійці скуштували 12 різдвяних страв і привітали волинян відомою колядкою (Фото. Відео)

Різдво – це традиційно родинне свято, коли під одним дахом, за святковою вечерею збирається уся родина. Військовослужбовці – не виняток. 6 січня у Святвечір командування частини організувало для них святкову вечерю

З появою першої зірки на небі, гвардійською родиною зібралися військовослужбовці строкової служби, щоб зустріти народження Ісуса, Сина Божого.

Традиційно, вечір розпочався зі спільної молитви разом з військовим капеланом, отцем Сергієм. Також капелан зачитав привітання Високопреосвященнішого митрополита Михаїла Луцького та Волинського Православної Церкви України.

 

 Перш ніж скуштувати 12 традиційних страв, які приготували кухарі солдатської їдальні, на гвардійців чекав різдвяний сюрприз – у виконанні оркестру військової частини для присутніх лунали традиційні українські колядки.

У виконанні оркестру військової частини 1141 Національної гвардії України під керівництвом начальника оркестру - військового диригента майора Віктора Лучинця для волинян лунала колядка «Тиха ніч». Солістка – військовослужбовиця Діана Шевчук  Відеограф - Володимир Сиротинський.

Читайте такожУ громаді на Волині визначено переможців конкурсу на краще новорічне оформлення (Фото)

У військовій частині подякували керівництву Палацу культури міста Луцька, у якому було здійснено запис різдвяних віншувань.

Христос народився! Славімо його!

Джерело: Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк
Telegram Channel