Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Чорнобиль на Різдво подарував українцям весняну аномалію: повилазили котики

Кадри неймовірної краси.

Фото: Чорнобильський Радіаційно-Екологічний Біосферний Заповідник.

Чорнобиль на Різдво подарував українцям весняну аномалію: повилазили котики

Шанувальники комп'ютерної гри Stalker можуть радіти анонсу другої частини, проте для любителів живої краси сталося непередбачуване

На території місцевого заповідника розцвіли вербні котики. Саме ті котики, які українці люблять дарувати своїм другим половинкам в березні.

Читайте такожПеред Новим роком у Рівному розцвіла троянда. Еколог має пояснення (Відео)

Про це стало відомо завдяки публікації Чорнобильського Радіаційно-Екологічного Біосферного Заповідника в мережі Facebook.

 

 «Вербні котики. Весна? Ні. Погодні аномалії. Верба тягнеться за теплом, ось і прагне зацвісти. Але січневі плюси дуже оманливі. Мороз повернеться і вербні котики повинні зачаїтися до ранньої провісниці. А поки-ще рано. Фото: Оксани Красюн.», - пишуть автори публікації.

Звичайно, ми чекаємо на них у березні, але і в ці січневі дні можна отримати естетичну насолоду.

Також до публікації автори прикріпили неймовірної краси фотографії, на яких українці можуть побачити ту саму «аномалію». Звичайно, ми чекаємо на них у березні, але і в ці січневі дні можна отримати естетичну насолоду. Як було зазначено в публікації, фото авторства Оксани Красюн. Тільки подивіться на цю красу, такого на Різдво з природою ще не траплялося.

Джерело: Знай.ua
Telegram Channel