Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
«Мати і досі нічого не знає»: на Святвечір чоловік жорстоко вбив двох маленьких дітей (Фото)

Світла пам'ять!

Фото vgolos.com.ua.

«Мати і досі нічого не знає»: на Святвечір чоловік жорстоко вбив двох маленьких дітей (Фото)

Трагедія сталася в одному із відпочинкових комплексів

У місті Тячів Закарпатської області чоловік побив свою співмешканку та жорстоко вбив двох її дітей, передає vgolos.com.ua.

Про це у соціальних мережах повідомив родич покійних Євген Кірпічніков. Інформацію також підтвердили у Нацполіції Закарпатської області.

Молодик жорстоко побив свою співмешканку та вбив двох її дітей. Мати неповнолітніх перебуває у реанімації у важкому стані.

Дітей не врятували

За попередніми даними, чоловік жорстоко побив співмешканку та дітей, віком 9 та 2 роки. Неповнолітні від отриманих травм померли.  У мережі інформують, що родина родом із селища Бурштино Закарпатської області. Повідомляється також, що агресор був вітчимом покійних дітей. Мати неповнолітніх наразі перебуває у лікарні. За словами родичів покійних, жінка нічого не знає про смерть дітей.

Читайте також: 12 ножових поранень: У новорічну ніч чоловік вбив сина співмешканки.

Вбивство дітей у Тячеві: що кажуть у поліції?

У поліції вбивство дітей підтвердили, повідомивши, що трагедія сталась у розважальному закладі. Там відпочивала родина: 35-річна жінка, її 30-річний співмешканець та двоє дітей, віком 9 та 2 роки. Під час святкування між подружжям виник конфлікт. Тоді молодик жорстоко побив свою співмешканку та вбив двох її дітей. Мати неповнолітніх перебуває у реанімації у важкому стані.

Правоохоронці уже затримали 30-річного підозрюваного. Невдовзі йому оберуть міру запобіжного заходу.

У мережі також опублікували фото покійних дітей та їх вбивці. Відомо, що прощатимуться із неповнолітніми 8 січня.

 

 

 

 

Telegram Channel