Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Третина госпіталізованих з ковідом пацієнтів перебувають у важкому стані

Фото glavcom.ua.

Третина госпіталізованих з ковідом пацієнтів перебувають у важкому стані

Українці почали рідше звертатися до лікарів у разі виникнення перших симптомів коронавірусної хвороби, зазначив міністр охорони здоров'я

Третина всіх госпіталізованих із діагнозом COVID-19 – це пацієнти у важкому стані. Про це під час прексконференції заявив Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов, пише LB.ua.

Це пов’язано з тим, що населення України почало рідше звертатися до лікарів у разі виникнення перших симптомів коронавірусної хвороби, зазначив міністр. «Крім того, вірус почав вражати більшу кількість дітей та молодь», – зазначив Степанов.

Станом на учора в Україні зафіксовано 5 676 нових випадків коронавірусної хвороби, померло 83 осіб.

Населення України почало рідше звертатися до лікарів у разі виникнення перших симптомів коронавірусної хвороби.

В Україні з опівночі 8 січня до 00:00 25 січня введено посиленні карантинні обмеження. Локдаун передбачає закриття усіх закладів освіти, окрім дошкільної та спеціальної.

Реклама Google

Січневий посилений карантин подібний до того, що було введено на початку пандемії у березні, але має деякі пом'якшення. Зокрема, працюватиме громадський транспорт, кордони лишаються відкритими, салони краси і перукарні працюватимуть за попереднім записом.

Кафе, бари, ресторани будуть працювати тільки на доставку замовлень або на виніс. Заборонено приймання відвідувачів у торговельно-розважальних центрах, окрім купівлі товарів першої необхідності в супермаркетах, аптеках, зоомагазинах. 

Telegram Channel