Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Українців попередили про цукерки з неприємним «сюрпризом»

Доцент кафедри ресторанної продукції Національного університету харчових технологій Ірина Корецьк порадила як зрозуміти, що шоколад зіпсований.

Фото segodnya.ua.

Українців попередили про цукерки з неприємним «сюрпризом»

На шоколадних цукерках іноді можна зустріти білий наліт, який означає, що вони або прострочені, або створювалися з порушенням технології виробництва

Про це розповіла в ефірі телеканалу «Україна 24» доцент кафедри ресторанної продукції Національного університету харчових технологій Ірина Корецька, передає segodnya.ua.

Білий наліт на шоколаді буває двох видів - цукровий або жировий.

Реклама Google

Читайте також: На Волині злапали зловмисника, який цупив цукерки і трактори (Фото).

«Білий наліт на шоколаді буває двох видів - цукровий або жировий. Жировий - це порушення технології на виробництві, чого не допускають наші виробники, за це їх б'ють по руках. За цим стежать. А цукровий наліт - це те, що шоколадка пролежала десь у заначці, а потім її розкупили на розпродажі на Новий рік і на 8 березня вирішили подарувати - вона буде біляста, це природна реакція», - сказала експертка.

Telegram Channel