Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
В Японії створили 3D-маски з реальними обличчями людей (Відео)

Перший зразок із обличчям самого Окавари розмістили на сайті магазину.

Фото online.kamenyaomote.com.

В Японії створили 3D-маски з реальними обличчями людей (Відео)

Японський магазин Kamenya Omote, розташований у районі Токіо Кедзіма, продає маски, надруковані на 3D-принтері. Вони реалістично імітують людське обличчя, повідомляло видання Hyperallergic 25 грудня. Маски дають змогу приміряти на себе зовнішність будь-якої людини, а від живого обличчя їх відрізняють нерухомі губи й очі. Власник магазину Шухей Окавара каже, що йому передало знімки своїх облич понад 100 осіб, які зацікавилися проєктом

Перший примірник з обличчям самого Окавари розміщено на сайті магазину, його ціна – $750. Масовий продаж масок Kamenya Omote почне навесні 2021 року. Одна модель буде коштувати приблизно $950. Власник зазначає, що потужності виробництва дають можливість створювати до 100 масок на місяць, інформує сайт «Гордон».

Зараз магазину щодня надходить приблизно 50 запитів на купівлю маски, зокрема від знаменитостей. Більшості покупців потрібні такі вироби для їхніх фільмів або театрів, зазначив Окавара.

Читайте також: Супербабуся Галина Плотницька навчила пенсіонерів проганяти… старість

Власник магазину зізнався, що зайнявся таким проєктом, щоб «повеселитися і зробити божевільні речі». Окавара керує ресторанами і веде творчі тренінги для компаній. 

 

Telegram Channel