Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Діти з Німеччини передали луцькій малечі подарунки (Фото)

Благодійна акція для сімей, що потрапили у складні обставини.

Фото: Луцька міська рада.

Діти з Німеччини передали луцькій малечі подарунки (Фото)

У Луцьку відбулась благодійна акція «З Різдвом у серці»

Благодійна акція для сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, сьогодні відбулась у приміщенні Луцького РАЦСу. Захід відбувся за сприяння Луцької міської ради в партнерстві з благодійним фондом «Дитяча місія. Україна». Впродовж кількох годин, з дотриманням усіх карантинних обмежень, свої подарунки від влади та благодійників отримали дві сотні дітей.

Ми маємо можливість подарувати дітям нашої громади ті подарунки, які підготували діти з Німеччини.

Заступник міського голови Ірина Чебелюк зазначила, що для міста важлива підтримка кожної дитини, але забезпечити потреби усіх не має змоги, тому вибирають найбільш соціально вразливі категорії.

 

«Сьогодні ми приймаємо тут дітей, які опинилися в складних життєвих ситуаціях, а також тих, які мають супутні захворювання. Надзвичайно приємно, що до всіх заходів, які проводить міська рада, долучаються й спонсори. Сьогодні — це благодійний фонд «Дитяча місія. Україна». Ми маємо можливість подарувати дітям нашої громади ті подарунки, які підготували діти з Німеччини. Надзвичайно приємно бачити щасливі очі та позитивні емоції діток», - розповіла заступник міського голови.

Читайте такожНа Волині пропонують повернути відпрацювання для випускників медколеджів та вишів

Джерело: Луцька міська рада
Telegram Channel