Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Прохання про допомогу: волинянка живе вірою в доброго лікаря

Надія Філярчук молить про допомогу...

Фото АСГСУ.

Прохання про допомогу: волинянка живе вірою в доброго лікаря

При кожній нагоді не втомлююся повторювати собі і людям, що світ рятує доброта. В ці дні вона вкрай потрібна жительці селища Мар’янівки Горохівського району Надії Степанівні Філярчук

Біда з гримасою важкої хвороби прийшла до цієї жінки три роки тому. Як завжди, застала людину в розквіті сил зненацька: пронизала болем, відняла ноги, вселила в єство страх. Тоді лікарі поставили пані Надії  складний діагноз: запалення спинного мозку, й життєрадісна, вродлива й енергійна жінка, яка доти не втомлювалася з материнською жертовністю дбати про сина-школяра і доглядати стареньку  неньку, стала згасати на очах. 

У сім’ї Надії Степанівни й для достатку були невеликі статки, а перед важкою недугою вони взагалі стали мізерними. І тоді на допомогу, крім рідних, прийшли сусіди. Підсобляючи обнадійливими словами, допомогою по господарству, продуктами й коштами, їм вдалося пролікувати хвору в Горохові, двічі у Львові. Задля цього родина потратила все, що мала. 

Добро воістину творило чудеса, бо після реабілітації у Львові вона стала ходити й почала знову усміхатися до сина (вже десятикласника), до життя. 

Добро воістину творило чудеса, бо після реабілітації у Львові вона стала ходити й почала знову усміхатися до сина (вже десятикласника), до життя. 

Однак, як це буває, біль повернувся. Через нього минулорічного вересня жінка перестала бачити золото осені, бо знову перестали слухатися ноги. Першими, хто кинувся рятувати її, знову були сестра-близнючка Любов і сусіди, але…  Для обстеження й лікування пані Надії, зібрані ними коштів, пенсії інваліда І групи й 80-річної мами – це крапля в морі потрібної суми.  

- Фахівці з Львова, в яких лікувалася сусідка, не беруть слухавку, напевно, знаючи матеріальний стан цієї сім’ї.  Через коронавірус Надію Степанівну не наважуються прийняти в стаціонар обласні клініки, мотивуючи, що борони, Боже, їй захворіти ще на цю напасть.  Дещо раніше, споглядаючи в приймальному відділенні  важкі болі привезеної пацієнтки, їх зняли в Луцькій районній лікарні, однак тепер лікарка, яка проявила до хворої не лише професіоналізм, а й милосердя, стала працювати в COVID-ному відділенні  однієї з луцьких лікарень, інша вже сама два місяці лікується від коронавірусу,  – переймається Людмила Пилипчук, представниця чуйного сусідства Надії Філярчук. 

Читайте також Як працюють нові правила виклику швидкої на Волині.

Ці надзвичайної душі люди молять усіх небайдужих людей допомогти повернути до повноцінного життя 46-річну жінку. Благають не лише про матеріальну допомогу. Просять назвати ім’я фахівця, який візьметься поставити її на ноги.

Добрі люди, відгукніться на це шляхетне звернення.

Гроші просимо перераховувати на спеціальний рахунок картки Приватбанку (5168757421504970), відкритий на ім’я Любові Степанівни Зінчук, сестри Надії Філярчук.  

Telegram Channel