Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Погода на середу, 13 січня: на зміну легенькому морозцю невдовзі прийде міцний морозище

До Щедрого вечора вже рукою подати!

Фото smachno.ua

Погода на середу, 13 січня: на зміну легенькому морозцю невдовзі прийде міцний морозище

На Волині обіцяють сніг та мокрий сніг

Якою буде погода на Волині завтра:

13 січня синоптики прогнозують у Луцьку хмарну погоду. Вночі невеликий сніг. Вдень сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі 3-5º морозу, вдень близько 0º.

Хмарно буде і на теренах Волинської області. Вночі невеликий сніг. Вдень сніг та мокрий сніг. Вдень місцями слабке налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-6º морозу, вдень від 3º морозу до 2º тепла..

Найтепліше 13 січня було у 1951-му та 2007-му роках – плюс 7,5 градуса, найхолодніше – у 1972-му році – мінус 28,3 градуса.

Народний прогноз погоди:

13 січня відзначається день пам’яті преподобної Меланії Римлянки. У народі називають цей день «Щедрий вечір». Погода кожного наступного дня відповідала погоді кожного з дванадцяти місяців. Якщо вночі був південний вітер, то рік очікували спекотний і урожайний. Західний вітер передвіщав хороші надої та достаток риби, а східний — рясний урожай фруктів. Якщо помічали на вікнах лід, то розраховували на достаток меду. З цього часу день збільшується на годину.

Прогноз погоди на післязавтра:

14 січня також буде хмарно. Невеликий, вдень місцями помірний сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 2-7º морозу, вдень 0- 5º морозу.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel