Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Їхали до окупованого Донецька: у Росії в ДТП загинули двоє українців, ще двоє - поранені

Загалом у транспортному засобі, "який прямував із Москви до тимчасово окупованого Донецька, перебувало 18 осіб.

Фото УНН.

Їхали до окупованого Донецька: у Росії в ДТП загинули двоє українців, ще двоє - поранені

Внаслідок ДТП у Ростовській області РФ загинули двоє громадян України - чоловік і жінка, ще двоє громадянок України травмовані та госпіталізовані

Про це у коментарі кореспонденту УНН повідомив речник МЗС України Олег Ніколенко, посилаючись на дані консульства України у Ростові-на-Дону.

«За інформацією Генерального консульства України в Ростові-на-Дону, внаслідок ДТП на території Красносулинського району Ростовської області РФ загинули двоє громадян України (чоловік і жінка), ще двоє українських громадянок отримали травми середнього ступеня тяжкості та були госпіталізовані до Красносулинської районної лікарні. Їм надається медична допомога», - повідомив Ніколенко.

Загалом у транспортному засобі, «який прямував із Москви до тимчасово окупованого Донецька, перебувало 18 осіб.

З його слів, загалом у транспортному засобі, «який прямував із Москви до тимчасово окупованого Донецька, перебувало 18 осіб. З них 15 - громадян України». Наразі триває встановлення обставин ДТП.

«Українське консульство поінформувало рідних загиблих та постраждалих українців. З рештою громадян встановлено зв'язок. Прохань щодо надання консульської допомоги вони не висловлювали», - додав речник МЗС.

Раніше у РФ повідомили, що у Ростовській області Росії перекинувся автобус, за попередніми даними, з українцями.

Telegram Channel