Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
У Володимирі судили жінку, яка усупереч вироку не хотіла безплатно працювати на громаду

Її покарано у виді арешту на строк два місяці та десять днів.

Фото bug.org.ua.

У Володимирі судили жінку, яка усупереч вироку не хотіла безплатно працювати на громаду

Громадянка, покарана за крадіжку, жодного разу не з`явилася на громадських роботах

У Володимир-Волинському районі матір двох неповнолітніх дітей, засуджена до громадських робіт за вчинену крадіжку, намагалася ухилитися від відбування свого покарання. В результаті знову опинилася на лаві підсудних і цього разу під арештом. Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду, передає інтернетвидання «Буг».

Як зазначається в матеріалах справи, жінка була засуджена вироком Володимир-Волинського міського суду від 11-го грудня 2019 року за вчинену нею крадіжку до покарання у виді громадських робіт, строком на 90 годин.

Жінка була засуджена вироком Володимир-Волинського міського суду від 11-го грудня 2019 року за вчинену нею крадіжку до покарання у виді громадських робіт, строком на 90 годин, але на роботу не прийшла.

Вона отримала направлення для відбування свого покарання до комунального господарства Зарічанської сільської ради й повинна була приступити до громадських робіт з 21-го лютого 2020 року.

Однак, намагаючись ухилитись від відбування призначеного судом покарання, в період часу з 21-го лютого по 8-ме травня 2020 року без поважних на те причин, жінка жодного разу не з`явилася на громадських роботах.  

А відтак знову опинилася на лаві підсудних. Цього разу проти неї порушили кримінальне провадження за ч.2 ст.389 КК України (Ухилення від покарання, не пов’язаного з позбавленням волі).

У суді обвинувачена свою вину в інкримінованому їй злочині визнала повністю, зізналася у вчиненому і запевнила, що щиро розкалася та просила суворо її не карати.

Читайте також: Луцька міськрада виграла суд за Центральний ринок

Врешті суд визнав жінку винною та призначив їй покарання у виді арешту на строк два місяці та десять днів.

Telegram Channel