Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Луцький перевізник просить підвищити тариф на проїзд до 10 гривень

10 гривень за проїзд. Чули?

Фото ілюстративне.

Луцький перевізник просить підвищити тариф на проїзд до 10 гривень

Підприємець наполягає, мовляв його маршрут збитковий

У Луцьку перевізник маршруту №26 просить підвищити тариф до 10 гривень.

Про це стало відомо під час засідання круглого столу, на якому оговорювали проблеми перевезення пасажирів на міському маршруті 26 та 26-а, пише Волиньua.

Перевізник Богдан Кубовий каже, що перевозити пасажирів йому збитково, не вистачає навіть на зарплати  водіям.

 Депутати запропонували перевізнику, який обслуговує цей маршрут, надати пропозиції щодо зміни маршруту, аби отримувати дохід, однак підприємцю пропозиція не сподобалась. Єдине вирішення проблеми каже – підвищити тариф на перевезення пасажирів.

Депутат Луцькради Володимир Пшибельський, який до слова, ініціював зустріч попросив у підприємця обґрунтувати та надати інформацію щодо перевезення пасажирів, витрати та збитки, однак підприємець нема що показати.

Реклама Google

Обранець Луцькради також розповів, що до нього звертаються мешканці мікрорайону Вишкова з проблемою, що міська маршрутка 26 часто їздить із порушенням графіку, а в час пік млюдям складно виїхати з району в місто. Тож депутати запропонували перевізнику, який обслуговує цей маршрут, надати пропозиції щодо зміни маршруту, аби отримувати дохід, однак підприємцю пропозиція не сподобалась. Єдине вирішення проблеми каже – підвищити тариф на перевезення пасажирів.

Читати також: У Луцьку колядували навіть у маршрутках 

Джерело:
Telegram Channel