Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві 21-річної рівнянки

Чоловік переховувся від правоохоронців.

Фото: Поліція Рівненської області.

Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві 21-річної рівнянки

Розшукували дівчину протягом місяця, а виявили під час санкціонованого обшуку у підвалі, яким користується 27-літній житель Здолбунова Микола Алексюк

У результаті проведених слідчих дій та розшукових заходів оперативникам вдалося встановити місцезнаходження 27-річного чоловіка.

 

 Учора близько 22.30 підозрюваного в умисному вбивстві затримали в одному із під'їздів багатоповерхівки у Здолбунові.

 Її тіло з ножовим пораненням в спину було загорнуте у тканину.

Наразі із чним проводять слідчі дії. Досудове розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.1 ст. 115 ККУ триває. 

Нагадаємо, Юлія Сокаль розшукували протягом місяця. Її тіло з ножовим пораненням в спину було загорнуте у тканину. У квартирі криміналісти знайшли сліди крові та інші речові докази. Його виявили під час санкціонованого обшуку у підвалі, яким користується 27-літній житель Здолбунова Микола Алексюк. Відомо, що між нею і чоловіком, які знайомі давно, у період із 5 по 6 грудня виникла сварка. Родина не раз зверталася до правоохоронців, щоб ті захистили їх від переслідування цим чоловіком. «Дитина мене просила: мамо, не пиши ті заяви, бо нічого не буде, а він їй ще більше погрожував, приходив з гранатою, рубав двері, тягнув за машиною», – розповіла матір загиблої. Дівчина навіть втікала від нього за кордон, але повернулася через карантин.

Читайте такожУ Рівному чоловік повідомив про невідомих на балконі сусідів. Їх затримали з краденим (Фото)

Раніше зловмисник притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання наркотиків.  

 

 

Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області
Telegram Channel