Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Рівненщині трирічна дівчинка випила термоядерний засіб для прочистки труб

Немає слів...

Ілюстративне фото kanalizaciyam.ru

На Рівненщині трирічна дівчинка випила термоядерний засіб для прочистки труб

Батьки та медики почали оперативно надавати дитині допомогу

Сьогодні, 15 січня, о 14:16 на лінію 103 надійшов виклик про те, що у селі Лісопіль Костопільського району Рівненщини отруїлася малолітня дитина, інформує rivnenews.com.ua.

На місці події з‘ясувалося, що 3-річна дитина випила хімічний засіб для чистки труб «Крот».

О 14:17 бригада Костопільської підстанції екстреної медичної допомоги виїхала на виклик. На місці події з‘ясувалося, що 3-річна дитина випила хімічний засіб для чистки труб «Крот». Рідні викликали екстрену медичну допомогу та розпочали промивання шлунку малечі.

«Дитина була у свідомості. Батьки давали їй пити багато води та молока. Це спровокувало блювоту. Ми провели огляд пацієнтки, поміряли температуру, артеріальний тист. Ввели внутрішньовенно дексаметазон і внутрішньом’язево анальгін,»- додала лікарка Костопільської підстанції екстреної медичної допомоги Лариса Семусьова.

Реклама Google

Завдяки злагодженій на професійній роботі бригади Костопільської підстанції швидкої, 3-річній дитині були проведені усі необхідні заходи, щоб дитина краще почувалася. Потерпілу транспортували до Рівненської обласної дитячої лікарні. В дорозі медики швидкої повідомили про приїзд пацієнтки та забезпечили їй огляд профільними спеціалістами.

Telegram Channel