Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Жінка встромила ніж у спину чоловіку. Поліція її відпустила

Чоловікові проштрикнули легені (фото ілюстративне).

Фото Укрінформ.

Жінка встромила ніж у спину чоловіку. Поліція її відпустила

13 січня в Ізмаїлі Одеської області старша жінка всадила ножа в спину 45-річному чоловікові, який грав в сніжки зі своєю 4-річною дочкою

Жінку після допиту відпустили додому. Є підозри, що у неї є психічна хвороба, повідомляє «Газета по-українськи» з посиланням на «ДУмскую».

У соцмережах люди обурюються тим, що в квітні 2020 року в Ізмаїлі ліквідували психіатричне відділення Дунайської обласної лікарні.

Інші коментатори заявили, що чоловік кидав сніжки у постамент пам'ятника. Це побачила старша жінка з чоловіком. Ті зробили зауваження, за що чоловік вдарив супутника жінки. Та встромила ніж у спину опонента. Очевидці кажуть, що пара не покидала місця події до приїзду поліції.

Раптово чоловік відчув сильний біль в спині. Побачив кров під курткою. Він втратив свідомість і впав.

Мати постраждалого повідомила іншу версію події. Її син зі своєю донькою грали в сніжки. Раптово чоловік відчув сильний біль в спині. Побачив кров під курткою. Він втратив свідомість і впав. Ситуацію очевидці побачили лише здалеку. Вони прийшли на допомогу.

Чоловіка прооперували і на наступний ранок виписали. Дружина відразу ж відвезла постраждалого на комп'ютерну томографію. Вона виявила, що у пораненого зачеплено легеню. Лікар повернув пацієнта в лікарню. Йому встановили дренаж для відкачування крові з легені. Він погано почувається. Через постійний біль не може нормально лежати і змушений сидіти на ліжку.

Читайте також У Луцьку врятували родину лебедів, які примерзли до криги (Відео).

Поліція офіційно не прокоментувала ситуацію. ЗМІ з посиланням на свої джерела повідомляє, що поліція досі не отримала медичного документа про психічний стан нападниці.

Джерело: Газета по-українськи.
Telegram Channel