Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Звірину Цуманської пущі рятують від морозів віниками (Фото)

Оце воно!

Фото зі сторінки КНПП "Цуманська пуща" у Facebook.

Звірину Цуманської пущі рятують від морозів віниками (Фото)

А також сіном, кукурудзою та сіллю

Зима - сувора пора року для мешканців наших лісів, це час випробувань на виживання внаслідок нестачі кормів. Щоб допомогти тваринам пережити несприятливий зимовий період, з появою морозів та снігового покриву працівниками Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща» проведено повну закладку сіна в годівниці, були розвішені кормові віники.

Зимова підгодівля тварин спрямована на заготівлю певного запасу кормів з метою не годування тварин, а використання його в екстремальних умовах для рятування тварин від голоду (глибокий сніговий покрив, різка зміна температур, ожеледиця тощо).

Зимова підгодівля тварин спрямована на заготівлю певного запасу кормів з метою не годування тварин, а використання його в екстремальних умовах для рятування тварин від голоду (глибокий сніговий покрив, різка зміна температур, ожеледиця тощо). Тривалість сезону підгодівлі, а також початок і закінчення його, визначається в залежності від конкретних кліматичних умов.

Дикі тварини – це наше багатство і наш обов’язок зберегти його для майбутніх поколінь, а понесені витрати на їх збереження окупляться емоціями прекрасних моментів спостереження за дикими мешканцями нашого краю.

 
Telegram Channel