Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцьку п’яний водій наполягав на хабарі дрібними грішми

Хабар дрібними грішми.

Фото поліції Волині.

У Луцьку п’яний водій наполягав на хабарі дрібними грішми

Нетверезий чоловік пропонував неправомірну вигоду поліцейським

У Луцьку водій автомобіля, нехтуючи правилами дорожнього руху, перебував за кермом автомобіля у стані алкогольного сп’яніння: працівники патрульної поліції припинили факт правопорушення. Аби уникнути відповідальності за скоєне, чоловік пропонував поліцейським 500 грн неправомірної вигоди. Відомості за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України, інформують в пресслужбі поліції Волині.

Правопорушник, незважаючи на попередження про кримінальну відповідальність за дачу хабаря працівникам поліції, пропонував неправомірну вигоду. 

 Учора ввечері по вулиці Кутузова патрульні зупинили водія Daewoo Lanos за порушення правил дорожнього руху. Під час перевірки водія на факт перебування його в стані алкогольного сп’яніння алкотестер драгер зафіксував результат –  1,27% проміле, що майже у сім разів перевищує допустиму норму. 

Читати такожПоліцейські по слідах санчат викрили волинянина, який поцупив на підприємстві станок

Правопорушник, незважаючи на попередження про кримінальну відповідальність за дачу хабаря працівникам поліції, пропонував неправомірну вигоду. Факт кримінального правопорушення зафіксували, гроші вилучили.

Триває слідство.

 

 

 

 

Джерело: Поліція Волинської області
Telegram Channel