Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
До Нововолинська приїде Олег Скрипка

Заступниця Нововолинського міського голови Юлія Лефтер біля Олега Скрипки виглядає теж вишукано й артистично.

Фото Алли ЛІСОВОЇ.

До Нововолинська приїде Олег Скрипка

Відомий український музикант допомагатиме шахтарському місту реалізовувати культурні проєкти

Заступниця Нововолинського міського голови Юлія Лефтер у виконавчому комітеті відповідає за інвестиційну діяльність. Вона активно взялася вивчати потенційні можливості наймолодшого міста Волині шляхом моніторингу об’єктів комунальної власності, земельних ділянок, в тому числі й тієї, яка виділена під індустріальний парк. Зокрема, чиновницю цікавить розташування і площа ділянок, відстань до найближчих мереж водопостачання та водовідведення, можливість підключення до електромереж.

Вирішили щонайперше підготувати пакет документів та шукати варіанти заохочення інвесторів, які спеціалізуються на сміттєпереробці. На часі – будівництво заводу, який би забезпечував раціональне використання побутових відходів без шкоди екології, як це роблять у Європі.

Розглядається також можливість розбудови міста, адже у намірах Нововолинської міської ради – залучення будівельних компаній, які зводять багатоповерхівки.

З відомим музикантом обговорили можливості спільного проєкту – фольклорного або рокфестивалю. Також вели мову про можливість реалізації ініціатив із залученням Українського культурного фонду.

А ще заступниця міського голови Юлія Лефтер відвідала в Києві культурний захід – Різдвяний міракль «Сокиринський вертеп». Його організувала дружина відомого українського музиканта Олега Скрипки Наталія. Після завершення дійства пані Юлія поспілкувалася з Олегом Скрипкою, розповіла йому про прикордонний Нововолинськ та передала офіційне запрошення завітати в місто.

З відомим музикантом обговорили можливості спільного проєкту – фольклорного або рокфестивалю. Також вели мову про можливість реалізації ініціатив із залученням Українського культурного фонду.

Нагадаємо, у «Волинські Карпати» на вихідні з'їжджалися машинами, щоб відпочити.

– Наша мета – втілення ідеї промоції Нововолинська, як перспективного майданчика для інвестування, – розповіла Юлія Лефтер. – Ми робимо це і в посольствах, і серед відомих особистостей України, адже маємо намір заявити про Нововолинськ, про нашу команду, яка зацікавлена у змінах на краще. Моє завдання не сидіти у кабінеті, а методом нетворкінгу (соціальна і професійна діяльність, спрямована на те, щоб за допомогою кола друзів і знайомих максимально швидко і ефективно вирішувати складні життєві завдання і бізнес-питання) сприяти залученню інвесторів у місто, – наголосила Юлія Лефтер.

Telegram Channel