Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Чоловік три місяці жив в аеропорту, бо боявся коронавірусу

Отакої!

Фото Pixabay.

Чоловік три місяці жив в аеропорту, бо боявся коронавірусу

Поліцейські американського штату Каліфорнія затримали чоловіка, який протягом трьох місяців жив в аеропорту, оскільки боявся заразитися коронавірусом

36-річний Адітья Сінгх прилетів до Чикаго 19 жовтня і з тих пір не залишав аеропорт «О'Хара». Коли правоохоронці попросили чоловіка показати документи, він пред'явив загублений жетон одного із співробітників аеропорту.

Про це пише BBC, передає segodnya.

Затриманий розповів, що весь цей час він харчувався піцою, яку йому давали інші пасажири. За словами адвоката, чоловік проживає в передмісті Лос-Анджелеса, зараз він не працює, проте в минулому вивчав готельний бізнес і має ступінь магістра.

Сінгху пред'явили звинувачення в незаконному проникненні на заборонену територію і дрібній крадіжці.

Читайте також: Помер 24-річний син відомої супермоделі (Фото).

Сінгху пред'явили звинувачення в незаконному проникненні на заборонену територію і дрібній крадіжці.

У Департаменті авіації Чикаго, який займається аеропортами міста, після інциденту заявили, що для них «немає вище пріоритету, ніж безпека аеропортів, яка підтримується скоординованою правоохоронною мережею».

«Хоча цей інцидент продовжує розслідуватися, ми змогли визначити, що цей джентльмен не був загрозою для безпеки в аеропорту або для туристів. Ми будемо продовжувати співпрацювати з нашими партнерами з правоохоронних органів над ретельним розслідуванням цього питання», – зазначили у відомстві.

Telegram Channel