Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
У Луцьку з'являться нові зупинки

В обласному центрі Волині облашують нові зупинки.

Фото lutsk.rayon.in.ua.

У Луцьку з'являться нові зупинки

Члени виконкому розглянули проєкт рішення Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 15.05.2019 №295-1 «Про затвердження переліку зупинок міського електро- та автомобільного транспорту регулярних пасажирських перевезень»

Про це йшлося 20 січня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, передають Волинські новини.

«Ми вносимо в перелік дві зупинки на вулиці Наливайка у зв’язку з тим, що відстань між наявними на сьогодні зупинками становить два кілометри. Тому є потреба додатково влаштувати дві зупинки, аби громадянам було ближче діставатися до будинку чи зупинки», – сказав керівник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов.

Проєкт рішення передбачає перейменування двох наявних у місті зупинок: «Медколедж» – на «Волинський медичний інститут»; «вулиця Станіславського» – на «Церква Фіміам».

Реклама Google

Читайте також: На Волині поліцейські врятували жінку від неминучої смерті.

Він додав, що йдеться про фізичне облаштування зупинки «Нова пошта» на вулиці Наливайка навпроти будинку №43 та зупинки «Вул. Наливайка Переїзд» на вулиці Наливайка 49.

Луцький міський голова Ігор Поліщук дав відповідне доручення департаменту житлово-комунального господарства, аби той встановив за вказаними адресами зупинки, аби «люди в належних умовах могли чекати на транспорт».

Окрім того, проєкт рішення передбачає перейменування двох наявних у місті зупинок: «Медколедж» – на «Волинський медичний інститут»; «вулиця Станіславського» – на «Церква Фіміам».

Telegram Channel