Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Волині директор відомого магазину збив жінку на «зебрі»: йому винесли вирок

Внаслідок ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

Фото Pixabay.

На Волині директор відомого магазину збив жінку на «зебрі»: йому винесли вирок

У суді він визнав свою вину лише частково, стверджуючи, що жінка змінювала напрямок руху на переході, хоча потерпіла і троє свідків заявляли протилежне

На одній з волинських трас директор відділення регіональної мережі магазинів «ПроСтор» збив жінку, яка переходила дорогу по «зебрі». Суд призначив чоловіку штраф у розмірі понад 75 тисяч гривень та позбавив водійського посвідчення на два роки.

Про це стало відомо з вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Волинські новини.

Він не заперечив факт наїзду на потерпілу на пішохідному переході, однак вказав, що наїзд трапився через те, що жінка змінила напрям руху.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 4 червня 2019 року на трасі М-19 Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече у селі Копачівка Рожищенського району. Водій Опель Астра перевищив дозволену в населених пунктах швидкість, не зупинився перед пішохідним переходом та збив жінку. Внаслідок ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

У суді водій Опеля свою вину визнав частково. Він не заперечив факт наїзду на потерпілу на пішохідному переході, однак вказав, що наїзд трапився через те, що жінка змінила напрям руху.

Реклама Google

Читайте також: Горохівчанку намагався ошукати робот.

Проте потерпіла заперечила слова обвинуваченого, наголосивши, що напрямку руху вона не змінювала. Жінка зазначила, що завдані збитки їй відшкодовано частково. З її слів, обвинувачений не попросив у неї вибачення, тому заслуговує на сувору міру покарання.

Слова жінки підтвердили троє свідків, які зазначили, що вона не змінювала напряму руху на пішохідному переході.

Відтак, суд призначив винуватцю ДТП покарання у виді штрафу 4500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 76 тисяч 500 гривень, а також позбавив права керувати транспортними засобами на два роки.

Telegram Channel