Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Акція «Лютий GIG» від інтернет-провайдера Мережа Ланет

Щоб дізнатись деталі, звертайтесь: м. Володимир-Волинський, вул. Роксолани, 6  [email protected]  (03342) 3-48-00.

Фото «Мережа Ланет».

Акція «Лютий GIG» від інтернет-провайдера Мережа Ланет

У сучасному світі гігабітний домашній Інтернет є необхідністю. У зв’язку з пандемією більшість співробітників перейшли на віддалений режим роботи, тому підключення до всесвітньої мережі стало однією з умов ефективної та якісної роботи. Якщо у вас вдома велика кількість пристроїв, стандартна швидкість Інтернету в 100 Мбіт/с може не впоратись з навантаженням. У такому випадку на одному або декількох пристроях сторінки будуть завантажуватись повільніше, а великі за об’ємом файли можуть зовсім не відкритись. Тут на допомогу прийде гігабітний Інтернет. Завдяки йому на жодному з каналів швидкість не буде зменшуватись, тому ви зможете одночасно працювати з документами, завантажувати фільми та проводити конференції в Skype чи Zoom без «зависань».

Всеукраїнський провайдер Мережа Ланет пропонує мешканцям Володимира-Волинського підключити гігабіт за символічну ціну. Для цього достатньо встигнути взяти участь в акції Лютий GIG, яка триватиме до 28 лютого 2021 року! 

Гігабіт зробить ваше життя максимально комфортним, адже вебсторінки відкриватимуться миттєво, сайти з великою кількістю анімованого візуального контенту можна переглядати у високій якості. Робота з великими за розміром документами також стане простішою. Наприклад, файли, які знаходяться на віддаленому комп’ютері, будуть завантажуватись настільки швидко, ніби вони вже знаходяться на вашому ПК. Значною перевагою швидкість Інтернету в 1 Гбіт/с стане для тих, хто полюбляє провести вечір за улюбленою комп’ютерною грою. Адже тепер можна не хвилюватись, що Інтернет зникне у найбільш відповідальний момент.

Якщо ви задумались, скільки коштує гігабітний Інтернет, і вирішили, що він вам не по кишені, не поспішайте розчаровуватись. Всеукраїнський провайдер Мережа Ланет пропонує мешканцям Володимира-Волинського підключити гігабіт за символічну ціну. Для цього достатньо встигнути взяти участь в акції Лютий GIG, яка триватиме до 28 лютого 2021 року! 

Лютий GIG — нова акція, яка дозволяє підключити безлімітний гігабітний Інтернет до 31 травня за 33 грн! Разом з високошвидкісним Інтернетом ви отримаєте доступ до ТВ-пакету «Core». Після переходу на новий тариф ви забудете про проблеми з Інтернетом і щомісячні платежі, адже забезпечите себе високошвидкісним Інтернетом та якісним телебаченням до кінця весни. 

Для замовлення потрібно перейти на lanet.ua/GL, обрати відповідний пакет і залишити свої контактні дані. Після цього з вами зв’яжеться менеджер, з яким ви домовитесь щодо підключення та отримаєте відповіді на всі питання. Скористатись акційним тарифом зможуть нові абоненти Мережі Ланет.

Щоб дізнатись деталі, звертайтесь: м. Володимир-Волинський, вул. Роксолани, 6  [email protected]  (03342) 3-48-00.

Telegram Channel